En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 152.74 kcal |
Eiwitten | 13.97 g |
Suikers | 3.55 g |
Vezels | 1.58 g |
Verzadigde vetten | 2.07 g |
Natrium | 717.66 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 8.06 g |
Rasp de appel fijn en snipper de ui. Roer in een ruime kom, de appel met de ui, 4 eetlepels lichte sojasaus, 1,5 theelepel suiker, 1 eetlepel sherry, de uitgeperste knoflook, 5 plakjes gemberwortel, 1 eetlepel sesamolie en een snufje zwarte peper tot een marinade.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en marineer ze minimaal 2 uur in de marinade.
Verhit een koekenpan of grillpan (zonder olie) en rooster de biefplakjes heel kort aan 2 kanten. Neem het vlees uit de pan.
Leg de 6 slablaadjes klaar om gevuld te worden. Verdeel de biefplakjes over de sla. Garneer met geroosterd sesamzaad en in ringetjes groene peper.