Atjar Ketimoen

Atjar Ketimoen Komkommer

Dit is een gerecht wat niet mag ontbreken bij een Indonesische gerecht als Babi Ketjap. Deze Atjar heeft een fris zoetzure smaak. Makkelijk, snel en bovendien heel lekker! 
10 Minutes
4

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 wortel
  • 1 sjalotje
  • 4 eetlepels natuurazijn
  • 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 34.92 kcal
Eiwitten 0.87 g
Suikers 4.87 g
Vezels 1.11 g
Verzadigde vetten 0.04 g
Natrium 8.32 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.14 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes, met bijvoorbeeld een kaasschaaf.

  2. Meng alle ingrediënten in een kom en laat een paar minuutjes staan. Serveer de Atjar Ketimoen met de Babi Ketjap met hardgekookt ei.

Meer heerlijke recepten