Atjar Ketimoen

Atjar Ketimoen Komkommer

Dit is een gerecht wat niet mag ontbreken bij een Indonesische gerecht als Babi Ketjap. Deze Atjar heeft een fris zoetzure smaak. Makkelijk, snel en bovendien heel lekker! 
10 min
4

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 wortel
  • 1 sjalotje
  • 4 eetlepels natuurazijn
  • 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 34.92 kcal
Eiwitten 0.87 g
Suikers 4.87 g
Vezels 1.11 g
Verzadigde vetten 0.04 g
Natrium 8.32 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.14 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes, met bijvoorbeeld een kaasschaaf.

  2. Meng alle ingrediënten in een kom en laat een paar minuutjes staan. Serveer de Atjar Ketimoen met de Babi Ketjap met hardgekookt ei.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild