Atjar Ketimoen

Atjar Ketimoen Komkommer

Dit is een gerecht wat niet mag ontbreken bij een Indonesische gerecht als Babi Ketjap. Deze Atjar heeft een fris zoetzure smaak. Makkelijk, snel en bovendien heel lekker! 
10 Minutes
4

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 wortel
  • 1 sjalotje
  • 4 eetlepels natuurazijn
  • 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 34.92 kcal
Eiwitten 0.87 g
Suikers 4.87 g
Vezels 1.11 g
Verzadigde vetten 0.04 g
Natrium 8.32 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.14 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes, met bijvoorbeeld een kaasschaaf.

  2. Meng alle ingrediënten in een kom en laat een paar minuutjes staan. Serveer de Atjar Ketimoen met de Babi Ketjap met hardgekookt ei.

Atjar Ketimoen

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild