Ingrediënten
ongegroepeerd
- 200 g witte rijst
- 40 g ongezouten pinda's
- 300 g gemengde paddenstoelen
- 1 el Conimex Wok Olie
- 400 g grofgesneden wokgroenten
- 6 el Conimex Woksaus Zoete Soja
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak ondertussen de pinda's grof. Maak de paddenstoelen schoon. Laat kleine paddenstoelen heel en snij grote in stukken.
-
Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat Conimex wokolie in en wok hierin de paddenstoelen en de groenten ca. 5 minuten. Meng er de Conimex woksaus zoete soja doorheen en schep vervolgens de rijst en pinda's erdoor.
-
Schep de zoete sojarijst in 2 kommen of op borden.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.