Zoete Sojamihoen met kip en ananas

De kip met mihoen in zoete soja saus van Conimex. De ananas geeft een lekker frisse smaak in deze zoete soja mihoen. Een heerlijke maaltijd gevuld met snijbonen en cherrytomaatjes voor twee.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Halveer de cherrytomaatjes. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in schuine stukjes van ca. 1,5 cm. Rasp de limoenschil en pers de limoen uit. Laat de ananasstukjes uitlekken.

Maak de Conimex mihoen klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wok olie toe en wok de kip ca. 5 min. Voeg de snijbonen en de helft van de limoensap toe en wok nog 3 min.

Voeg limoensap naar smaak en de Conimex woksaus zoete soja toe en warm goed door. Schep de mihoen in kommen en bestrooi met de rest van de limoensap.

Serveertip

Deze Zoete sojamihoen met kip en ananas is heerlijk met wat seroendeng en of kroepoek van Conimex.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 648,0 kcal
Proteïnes 30,8 g
Suikers 38,5 g
Vezels 7,2 g
Vetten: 15,9 g
- Verzadigde vetten 3,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 20,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 70,0 mg
Sodium 960,3 mg

* 1 portie = 100 g