Zoete Soja woknoedels met gember en kerrieomelet

Heerlijk en gezonde zoete soja woknoedels met gember en kerrieomelet. Staat in slechts 20 minuten tijd al op tafel. Dit noedelgerecht is extra lekker door de vele Conimex-producten zoals: Conimex Wok Noedels, Conimex Woksaus Zoete Soja en Conimex Kerrie Djawa. Serveer dit gerecht voor 4 personen met Conimex Kroepoek.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Schil en rasp de gember fijn.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de thaise roerbakgroenten met de gember ca. 5 minuten. Voeg de noedels en de Conimex Woksaus Zoete Soja toe en verwarm goed door. Klop ondertussen de eieren los met de Conimex Kerrie Djawa en de kruiden. Breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet in ca. 3 minuten aan elke kant goudbruin. Of bak in een kleine koekenpan 4 kleine omeletjes en vouw ze dubbel.

Rol de omelet eventueel op en snijd in reepjes of snijd de omelet in vieren. Verdeel de noedels over 4 borden, verdeel de omelet erover en leg de Conimex Kroepoek klein naturel ernaast.

Serveertip

Zet bij de zoete Soja woknoedels met gember en kerrieomelet Conimex Seroendeng op tafel voor een lekker knappertje.

Variaties

Lekker anders kan ook: Voeg aan de groenten een fijngesneden rode peper toe. Vervang in de omelet de kerrie door Conimex Djintan