Zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes

Heerlijke zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes. De varkenshaas marineer je met Conimex Ketjap Marinade. Wok deze varkenshaas samen met de paprika, sperzieboontjes in de Conimex Woksaus Zoete Soja en serveer met de witte rijst.

6 stemmen

30 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst, in water met wat zout, gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de varkenshaas in stukjes. Meng ze met de Conimex Ketjap Marinade en laat ze zo minimaal 3 minuten staan. Maak de sperzieboontjes schoon en verwijder de uiteinden. Was en snijd de paprika in stukjes. Kook de boontjes in ruim kokend water met 1 el Conimex Ketjap Asin in 5 minuten gaar. Giet de boontjes af laat ze uitlekken.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de stukjes vlees 4 minuten. Wok daarna de paprika en boontjes 3 minuten mee.

Meng 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja door het mengsel en wok alles nog een minuut. Schep dan de rijst en de zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes op 4 borden en serveer direct.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes Conimex Atjar Taugé en Conimex Sambal Manis op tafel.

Variaties

Voeg met de woksaus stukjes (verse) ananas toe en bestrooi het gerecht met pinda’s.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 683,0 kcal
Proteïnes 31,1 g
Suikers 23,3 g
Vezels 6,6 g
Vetten: 11,5 g
- Verzadigde vetten 2,6 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 633,7 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 61,8 mg
Sodium 1.822,4 mg

* 1 portie = 100 g