Zoete soja varkenshaas met paprika en boontjes

Zoete soja varkenshaas met paprika en boontjes

Heerlijke zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes. De varkenshaas marineer je met Conimex Ketjap Marinade. Wok deze varkenshaas samen met de paprika, sperzieboontjes in de Conimex Woksaus Zoete Soja en serveer met de witte rijst.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 g witte rijst
  • 400 g varkenshaas
  • 4 eetlepels Conimex Ketjap Marinade
  • 600 g sperziebonen
  • 1 rode paprika
  • 1 el Conimex Ketjap Asin
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 683
    • Eiwitten 31.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 115.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 108.9g
    • Suikers 23.3g
    • Vezels 6.6g
    • Vetten 11.5g
    • Verzadigde vetten 2.6g
    • Onverzadigde vetten 8.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.6g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.2g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 62mg
    • Natrium 1822mg
    • Zout 4.55g
    • Calcium 11%
    • Ijzer 14%
    • Potassium 25%
    • Vitamine C 63%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de rijst, in water met wat zout, gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de varkenshaas in stukjes. Meng ze met de Conimex Ketjap Marinade en laat ze zo minimaal 3 minuten staan. Maak de sperzieboontjes schoon en verwijder de uiteinden. Was en snijd de paprika in stukjes. Kook de boontjes in ruim kokend water met 1 el Conimex Ketjap Asin in 5 minuten gaar. Giet de boontjes af laat ze uitlekken.

  3. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de stukjes vlees 4 minuten. Wok daarna de paprika en boontjes 3 minuten mee.

  4. Meng 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja door het mengsel en wok alles nog een minuut. Schep dan de rijst en de zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes op 4 borden en serveer direct.