Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1- 2 aubergines
- 3 eetlepels Conimex Wokolie
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels Conimex Sojasaus
- 2 eetlepels Conimex hoisinsaus
- 3 eetlepels balsamicoazijn
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Was en snijd de aubergine in blokjes van ca. 3 cm. Verhit in een koekenpan de wokolie op halfhoog vuur en bak hierin de aubergine al omscheppend mooi bruin. Past niet alles in 1 pan bak de aubergine dan in gedeelten.
-
Als alles gebakken is doe het dan terug in de pan voeg 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels hoisinsaus en 3 eetlepels balsamicozijn toe en laat alles met de deksel op de pan 15 minuten zachtjes sudderen.
-
Roer af en toe en neem de pan van het vuur als de aubergines zacht en gaar zijn.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.