Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak

Dit recept met zalm staat in een handomdraai op tafel. De zalm met de spitskool roerbakken zorgt voor een lekkere bite en de Conimex Wok Past Ketjap & Sambal Badjak voor een heerlijke kruidige smaak. Zo zet je snel een lekker Indonesisch gerecht op tafel.

23 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Bereid de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.

Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes zalm rustig 1 min. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 min. Zet het vuur laag.

Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de mie met daarop de Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.

Serveertip

Serveer de zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak eens met Conimex Cassave Kroepoek.

Variaties

Vervang de zalm door pangasius- of verse makreelfilet.