Ingrediënten
- 150 g Conimex Eiermie
- 250 g zalmfilet
- 200 g spitskool
- 1 kleine prei
- 1 kleine rode paprika
- 3 takjes verse koriander
- 2 el Conimex Wokolie
- 130 g Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak (1 zakje)
Bereidingswijze
-
Bereid de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
-
Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.
-
Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes zalm rustig 1 min. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 min. Zet het vuur laag.
-
Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de mie met daarop de Zalmfilet met noedels en Ketjap & Sambal Badjak over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.