Zalm in kokossaus met peultjes

De heerlijke smaak van chili, lemongrass en kokos komen helemaal tot zijn recht in dit eenpansgerecht.

1 stem

20 min
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de wortels jullienne en snij de lente-uitjes diagonaal. Mix de Wokpaste met de room.

Leg de zalmfilets, wortel en peultjes in een pan. Voeg de saus toe en laat langzaam sudderen. Plaats de deksel op de pan en kook ca. 10 minuutjes.

Serveer met basmati- of jasmijn rijst. Bestrooi het gerecht met de lente-uitjes en fijngehakte koriander.

Variaties

Vervang de koriander door munt

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 306,0 kcal
Proteïnes 31,4 g
Suikers 11,8 g
Vezels 4,3 g
Vetten: 8,9 g
- Verzadigde vetten 3,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 3,2 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 64,4 mg
Sodium 667,2 mg

* 1 portie = 100 g