Wokmie met gember en mango

Heerlijke en gezonde wokmie met gember en mango. Dit Aziatische gerecht met mie is extra lekker met Conimex Ketjap Marinade, Conimex, Conimex Wokolie en Conimex Mie Nestjes.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snijd de hamlapjes in blokjes en meng met de Conimex Ketjap Marinade. Laat 10 minuten marineren.

Kook ondertussen de Conimex Mie Nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Schil en rasp de gember fijn. Pel en snijd de uien in partjes. Maak de prei schoon, halveer en snijd in smalle reepjes. Maak de mango schoon, snijd het vruchtvlees los van de harde pit en in stukjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en wok de vleesblokjes 5 minuten. Voeg de gember, de ui en de prei toe en wok nog 3 minuten. Meng de mie en de mango erdoor en wok nog 2 minuten.

Schep de wokmie in 2 diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de wokmie met gember en mango Conimex Sojasaus, Ketjap en Oestersaus op tafel.

Variaties

Vervang de mango door stukjes ananas (vers of uit blik) en voeg eventueel nog wat ketjap naar smaak toe.