Wok Noedels met ketjapvis en limoengroenten

Dit vis recept met wok noedels en vis in ketjap marinade smaakt heerlijk met de limoengroenten. De ketjap asin en sambal brandal maken het gerecht lekker pittig.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ondertussen de visfilets in blokjes en de knoflook in plakjes. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit.

Verhit een wok, schenk er een eetlepel Conimex wokolie in en wok hierin de blokjes vis voorzichtig bruin in ongeveer 4 minuten. Schep ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.

Roerbak in dezelfde wok de thaise wokgroenten en de knoflook 5 minuten. Wok dan de rasp, de Conimex ketjap asin en de Conimex sambal brandal 2 minuten mee. Schep de noedels erdoor en warm het gerecht goed door. Meng tot slot voorzichtig de visblokjes en naar smaak wat limoensap door de noedels. Schep het gerecht in kommen en serveer.

Serveertip

Deze wok noedels met ketjapvis en limoengroenten is lekker met Conimex Kroepoek.

Variaties

Vervang de limoen door citroen. Ook lekker met in reepjes gesneden Chinese kool of paksoi in plaats van de wokgroenten.