Vispakketjes op de barbecue met sojasaus

Deze vispakketjes op de barbecue met sojasaus zijn bij elke bbq een groot succes! Verrukkelijke zalmfilet of kabeljauwfilet met prei, cherrytomaten en natuurlijk Conimex Sojasaus. Met slechts een half uurtje voorbereiding kunnen deze zalmpakketjes al op de barbecue.

0 stemmen

20 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 3 preien
  • 2 teentjes knoflook
  • 9 cherrytomaatjes
  • 2 el sesamzaad
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 2 tl zwarte peper
  • 2 el Conimex Sojasaus
  • 75 g zalmfilet of kabeljauwfilet 6 stukjes

Bereidingswijze (voor 6 porties)

Was en snijd de preien in smalle ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Was en halveer de tomaatjes.

Roerbak het sesamzaad, de prei en de knoflook 3 minuten in 2 el Conimex Wok Olie. Voeg de peper en de 2 el Conimex Sojasaus toe en laat het even koken.

Leg 6 grote vellen aluminiumfolie op het aanrecht. Schep op elk vel een lepel van het preimengsel. Leg de stukken zalm erop en verdeel daar de rest van het preimengsel en de tomaatjes over. Vouw de pakketjes dicht.

Leg de pakketjes op de barbecue en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar.

Serveertip

Deze Vispakketjes met sojasaus en sesam is heerlijk voor bij de barbecue.