Vietnamese slarolletjes met dip

Zelfgemaakte Vietnamese slarolletjes met dip maak je met dit recept en komkommer, rode paprika, lente-uitje, verse munt en verse basilicum zelf. Serveer het slarolletje met Conimex Sojasaus. Extra lekker als borrelhapje, tussendoortje en bij een zomerse barbecue.

0 stemmen

10 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

  • 8 stevig kropsla blaadjes
  • 0,25 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 4 lente-uien
  • 15 g verse munt
  • 15 g verse basilicum
  • 4 el Conimex Sojasaus

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Was en droog de slablaadjes. Was en snijd de komkommer in smalle reepjes. Was en halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Was en droog de munt en basilicum.

Verdeel vlak voor het serveren de groentereepjes en de kruidenblaadjes over de 8 slablaadjes. Rol elk slablaadje mooi op. Leg op elk bord 2 slarolletjes en geef er per persoon een klein schaaltje met Conimex Sojasaus bij.

Serveertip

Zet dan als extra ingrediënten bij de vietnamese slarolletjes met dip ook gekookte, gepelde garnalen, reepjes krabstick, taugé, verse korianderblaadjes en partjes limoen in bakjes op tafel.

Variaties

Laat je gasten aan tafel zelf de rolletjes maken.