Vietnamese noedelsoep met gember knoflook gehaktballetjes

Vietnamese noedelsoep met gember knoflook gehaktballetjes

Heerlijke Vietnamese noedelsoep met gehaktballetjes met gember en knoflook en in Conimex Wok Olie gebakken oosterse wokgroenten. De soep wordt met verse koriander bestrooid voor een intense smaak. Lekker met gebakken uitjes.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 150 gram Conimex Mie Nestjes
  • 400 gram rundergehakt
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Gember Knoflook
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 4 eetlepels grof gehakt koriander
  • 4 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 600 gram Oosterse wokgroenten
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 642
    • Eiwitten 28.8g
    • Koolhydraten incl. vezels 63.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 58.8g
    • Suikers 22.1g
    • Vezels 4.6g
    • Vetten 31.2g
    • Verzadigde vetten 9.8g
    • Onverzadigde vetten 19.4g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 7.7g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.8g
    • Transvet 0.5g
    • Cholesterol 53mg
    • Natrium 2329mg
    • Zout 5.82g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 16%
    • Potassium 20%
    • Vitamine C 35%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken. Meng ondertussen het gehakt met 4 el woksaus, de paneermeel en 1 el koriander. Draai er 12 gehaktballetjes van.

  2. Laat een wok op een hoog vuur heet worden, voeg ca. 4 el Conimex Wok Olie toe en roerbak de groenten 3 min.

  3. Voeg 1¼ l heet water en de bouillontablettenn toe er roer tot ze zijn opgelost. Leg de balletjes in het hete vocht en laat ze in 10 min. gaar worden. Roer er 6 el woksaus Specials Vietnamese Gember Knoflook door. Voeg de mie toe en warm nog 2 min. door.

  4. Schep de Vietnamese noedelsoep in 4 grote diepe kommen. Strooi de rest van de koriander erover.