Vietnamese noedels met vleesreepjes en gember knoflooksaus

Vietnamese noedels met vleesreepjes en gember knoflooksaus

Lekker recept met noedels, vleesreepjes, prei ringen en tomaatjes op smaak gebracht met Conimex Woksaus Specials Vietnamese Gember Knoflook. De pinda's zorgen voor een lekker bite.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 500 gram prei
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 1 zak Conimex Wok Noedels
  • 350 gram roerbak vleesreepjes naturel
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Gember Knoflook
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 543
    • Eiwitten 29.2g
    • Koolhydraten incl. vezels 65.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 61.4g
    • Suikers 19.2g
    • Vezels 4.1g
    • Vetten 19.0g
    • Verzadigde vetten 5.8g
    • Onverzadigde vetten 12.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.7g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.9g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 30mg
    • Natrium 1296mg
    • Zout 3.24g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 5%
    • Potassium 19%
    • Vitamine C 17%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de prei in zeer smalle ringen. Halveer de tomaatjes. Hak de pinda’s grof.

  2. Kook de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud spoelen en laten uitlekken.

  3. Verhit ca. 2 el Conimex Wok Olie in de wok en roerbak hierin de vleesreepjes 4 min. Voeg de prei toe en wok nog 4 min. Schep de tomaatjes en de noedels erdoor en roerbak nog 1 min. Voeg de woksaus toe en warm goed door. Schep de pinda’s erdoor.

  4. Verdeel de Vietnamese noedels met gember knoflook saus over 4 grote kommen of borden.