Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 pak Conimex Wok Noedels
- 1 rode paprika
- 2 tenen knoflook
- 1 komkommer
- Conimex Wokolie
- 250 gram sugarsnaps
- 1 rode ui
- 1 blik bamboescheuten
- 150 gram oesterzwammen
- 125 gram taugé
- Conimex Woksaus Sweet and Sour
- 2 el cashewnoten
- 1 stuk rode peper
- Conimex Kroepoek groot Naturel
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
-
Snij de paprika in reepjes, pel en snipper de ui en hak de knoflook.
-
Scheur de oesterzwammen in kleine stukjes en snij de komkommer in dunne plakjes.
-
Verhit een scheutje wokolie in een wok en wok de paprika, sugarsnaps, ui en knoflook ongeveer 2 minuten.
-
Giet de bamboescheuten af en voeg deze samen met de oesterzwammen, taugé en komkommer toe en wok nog 3 minuten.
-
Voeg de woknoedels en 2/3 van de woksaus toe en roer het geheel goed door.
-
Verdeel het gerecht over de borden, strooi er cashewnoten en dungesneden rode-peperringen overheen en serveer met de kroepoek.
Tip
-
Tip: voeg extra kleur toe met een dungesneden lente-ui als garnering.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers