Vegetarisch Five Spice woknoedels

Lekkere woknoedels, een vegetarisch en snel te maken wok gerecht. De champignons, lente-uitjes en paprika worden gebakken in Conimex Wok Olie en op smaak gebracht met de heerlijke Conimex woksaus Five Spice. De cashewnoten zorgen in combinatie met de woknoedels voor een fijne bite.

17 stemmen

15 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

Verhit een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de groenten in ca. 4 minuten beetgaar. Voeg de cashewnoten en 8-10 eetlepels Conimex woksaus Five Spice toe. Schep gedurende 1 minuut goed om.

Voeg de woknoedels toe en warm alles goed door. Serveer op een bord.

Serveertip

Serveer bij de Vegetarisch Five Spice woknoedels lekkere pittige Conimex cassave kroepoek.

Variaties

Varieer eens met de groenten en gebruik in plaats van champignons een keer sperziebonen of broccoli.