Vegetarisch Five Spice woknoedels

Vegetarisch Five Spice woknoedels

Lekkere woknoedels, een vegetarisch en snel te maken wok gerecht. De champignons, lente-uitjes en paprika worden gebakken in Conimex Wok Olie en op smaak gebracht met de heerlijke Conimex woksaus Five Spice. De cashewnoten zorgen in combinatie met de woknoedels voor een fijne bite.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 500 gram champignons
  • 1 grote rode paprika
  • 3 lente-uitjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 100 gram ongezouten cashewnoten
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 555
    • Eiwitten 15.7g
    • Koolhydraten incl. vezels 68.0g
    • Koolhydraten excl. vezels 63.2g
    • Suikers 17.5g
    • Vezels 4.8g
    • Vetten 26.1g
    • Verzadigde vetten 7.0g
    • Onverzadigde vetten 18.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 7.7g
    • Meervoudig onverzadigd vet 2.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1083mg
    • Zout 2.71g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 12%
    • Potassium 22%
    • Vitamine C 96%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

  2. Verhit een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de groenten in ca. 4 minuten beetgaar. Voeg de cashewnoten en 8-10 eetlepels Conimex woksaus Five Spice toe. Schep gedurende 1 minuut goed om.

  3. Voeg de woknoedels toe en warm alles goed door. Serveer op een bord.