Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 pak Conimex Wok Noedels
- 500 gram champignons
- 1 grote rode paprika
- 3 lente-uitjes
- 2 eetlepels Conimex Wok Olie
- 100 gram ongezouten cashewnoten
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Five Spice
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.
-
Verhit een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wokolie toe en wok de groenten in ca. 4 minuten beetgaar. Voeg de cashewnoten en 8-10 eetlepels Conimex woksaus Five Spice toe. Schep gedurende 1 minuut goed om.
-
Voeg de woknoedels toe en warm alles goed door. Serveer op een bord.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.