Tofusate met pikante satesaus met mango en lente ui

Tofusaté, met pikante satesaus met mango en lente ui. Vegetarische saté, gemaakt van gemarineerde tofublokjes, met een pikante satesaus met mango en lente-ui. Deze saté is heerlijk om te serveren bij Nasi of Bami gerecht. Maar ook lekker als hapje voor bij een borrel.

0 stemmen

35 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Leg de satéprikkers 15 minuten in water.

Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ca. 2 bij 3 cm. Marineer de tofu in de Conimex hot marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui n smalle ringetjes.

Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.

Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.

Serveertip

Deze ‘Vegetarische tofusaté’ is lekker om te serveren bij bami, nasi en noedels.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 481,0 kcal
Proteïnes 16,0 g
Suikers 13,6 g
Vezels 5,7 g
Vetten: 30,2 g
- Verzadigde vetten 4,7 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 25,5 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,1 mg
Sodium 628,9 mg

* 1 portie = 100 g