Ingrediënten
- 375 g tofu (Naturel)
- 1 zakje Conimex Marinademix Hot
- 4 el Conimex Wokolie
- 0.5 mango
- 1 pot Conimex Pindasaus Sambal à 400 g
- Extra nodig: 8 satéstokjes
Bereidingswijze
-
Leg de satéprikkers 15 minuten in water.
-
Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ± 2 bij 3 cm. Marineer de tofu in de hot marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.
-
Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.
-
Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.