Tofu met taugé en Ketjap & Sambal Badjak

Geef je wokgerecht een intense Indonesische smaak met deze Ketjap & Sambal Badjak specerijenpasta.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snij de tofu in blokjes. Schil de wortel en snij deze in reepjes. Snij ook de spitskool in reepjes.

Maak een omelet van de 2 eieren en snij deze in reepjes.

Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit 1 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de tofu goudbruin. Houd deze even apart op een bord.

Verhit 1 el. Wokolie in dezelfde wokpan en wok hierin de spitskool en wortelreepjes ca. 4 min. Voeg dan de tauge, de tofu en de omeletreepjes toe en wok deze nog even kort mee.

Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 782,0 kcal
Proteïnes 32,3 g
Suikers 31,5 g
Vezels 12,1 g
Vetten: 32,0 g
- Verzadigde vetten 9,0 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 7,1 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 214,6 mg
Sodium 1.456,1 mg

* 1 portie = 100 g