Tofu met taugé en Ketjap & Sambal Badjak

Tofu met taugé en Ketjap & Sambal Badjak

Geef je wokgerecht een intense Indonesische smaak met deze Ketjap & Sambal Badjak specerijenpasta.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 175 g tofu
  • 1 kleine spitskool
  • 125 g taugé
  • 1 winterwortel
  • 2 eieren
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak (1 zakje)
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 782
    • Eiwitten 32.3g
    • Koolhydraten incl. vezels 97.2g
    • Koolhydraten excl. vezels 85.1g
    • Suikers 31.5g
    • Vezels 12.1g
    • Vetten 32.0g
    • Verzadigde vetten 9.0g
    • Onverzadigde vetten 21.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 3.2g
    • Meervoudig onverzadigd vet 3.9g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 215mg
    • Natrium 1456mg
    • Zout 3.64g
    • Calcium 30%
    • Ijzer 22%
    • Potassium 28%
    • Vitamine C 156%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de tofu in blokjes. Schil de wortel en snij deze in reepjes. Snij ook de spitskool in reepjes.

  2. Maak een omelet van de 2 eieren en snij deze in reepjes.

  3. Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  4. Verhit 1 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de tofu goudbruin. Houd deze even apart op een bord.

  5. Verhit 1 el. Wokolie in dezelfde wokpan en wok hierin de spitskool en wortelreepjes ca. 4 min. Voeg dan de tauge, de tofu en de omeletreepjes toe en wok deze nog even kort mee.

  6. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.