Ingrediënten
ongegroepeerd
- 200 g verse peultjes
- 200 g wortel
- 2 paprika's
- 1 pak Conimex Eiermie
- 4 el Conimex Wokolie
- 2 el Conimex Sambal Oelek
- 4 eieren
- 1 pakje Conimex mix voor Tjap Tjoy
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maak de peultjes schoon en snij de wortel en de paprika in reepjes.
-
Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie op het vuur. Kluts de eieren met 2 el Conimex sambal Oelek los in een kom. Schenk het eimengsel in de pan. Laat de omelet in 3 minuten gaar worden op een laag vuurtje, draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuut gaar.
-
Kook de Conimex eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit een wok met 2 el Conimex wokolie. Wok hierin de wortels en de peultjes in ca. 2 minuten beetgaar. Voeg de paprika toe en wok deze kort mee. Voeg dan de Conimex mix voor Tjap Tjoi toe aan de groenten en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snij de omelet in reepjes en serveer deze met de Tjap Tjoi groenten en de eiermie.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.