Tjap Tjoi met kip

Deze Tjap Tjoi met kip is een verrukkelijk gerecht met een heerlijke rijkelijke saus. Letterlijk betekent het Kantonese woord ‘Tjap Tjoi’ , de 'gemengde (tjap) groentes (tjoi)’. De Conimex wokolie en Conimex mix voor Tjap Tjoi, Maakt dat dit gerecht lekker en snel op tafel staat.

0 stemmen

25 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de kippendijfilet in reepjes. En marineer de kip in 4 el Conimex ketjap manis.

Maak de peultjes schoon en snij de wortel en paprika in reepjes.

Kook de Conimex eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit 2 el Conimex wokolie, wok de kippendijfilet ca. 3 minuten. Voeg de peultjes en de wortel toe en wok deze ca. 2 minuten mee. Voeg de paprika toe en wok deze kort mee. Voeg dan de Conimex mix voor Tjap Tjoi toe aan de groenten en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.

Serveer de Tjap Tjoi met kip samen met de seroendeng.

Serveertip

Serveer de Tjap tjoi met Conimex sambal manis voor extra pit.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 504,0 kcal
Proteïnes 21,6 g
Suikers 7,7 g
Vezels 5,9 g
Vetten: 19,4 g
- Verzadigde vetten 4,3 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 724,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 122,4 mg
Sodium 789,9 mg

* 1 portie = 100 g