Ingrediënten
ongegroepeerd
- 350 g rijst
- 1 paksoi
- 6 lente-uien
- 200 g peultjes
- 2 el Conimex Wok Olie
- 53 g Conimex mix voor Tjap Tjoy (1 pak)
- 250 g gekookte, gepelde garnalen
- 4 el Conimex Ketjap Manis
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de paksoi in brede repen en de lente-uitjes in schuinen ringen. Maak de peultjes schoon.
-
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
-
Verhit 2 el Conimex Wokolie, roerbak hierin de paksoi, de lente-uitjes en de peultjes 1 minuut. Roer hier vervolgens een halve liter water en de Conimex mix voor Tjap Tjoy door en breng het al roerend aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes stoven.
-
Schep de garnalen en 4 el Conimex Ketjap Manis door de saus en laat alles even goed doorwarmen. Serveer direct.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers