Ingrediënten
ongegroepeerd
- 500 g kabeljauwfilet (of een andere witvis)
- 15 g verse koriander
- 2 theelepels vissaus
- 1 volle eetlepel maïzena
- 1 theelepel Conimex Thaise Groene Curry Paste
- 10 stengels citroengras (sereh) of satéprikkers
- 2 eetlepels Conimex Wokolie
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maal alle ingrediënten (behalve de citroengras) fijn in een keukenmachine of blender.
-
Snijd 10 cm van de onderkant van het citroengras af (dit wordt niet gebruikt) en bewaar de stengels.
-
Rol 10 balletjes van het vismengsel en vorm deze rondom de citroengrasstengels. Druk ze plat zodat ze tijdens het bakken goed gaar worden.
-
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes aan beide zijden in ca. 2-3 minuten goudbruin en gaar. Serveer de Thaise viskoekje met de Thaise Mangosalade.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.