Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Verrukkelijke Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst. Heerlijke rijstgerecht met roodbaarsfilet, Thaise roerbakgroentes, Conimex Sojasaus en Conimex Kruidenpasta Rode Curry. Dit gerecht mag niet ontbreken bij een rijsttafel.

2 stemmen

20 min
Pittig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de visfilet in mooie blokjes.

Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes voorzichtig 1 minuut. Meng er de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en de kokosmelk doorheen en laat de vis op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen

Verhit een el olie in een andere wok of grote hapjespan en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Breng ze op smaak met een eetlepel Conimex Sojasaus.

Meng de warme rijst met de koriander. Verdeel de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de knapperige groenten ernaast.

Serveertip

Lekker bij de thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst de krokante Conimex Kroepoek Cassave.

Variaties

Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 659,0 kcal
Proteïnes 27,4 g
Suikers 11,1 g
Vezels 3,7 g
Vetten: 19,6 g
- Verzadigde vetten 6,7 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 170,4 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 70,8 mg
Sodium 793,3 mg

* 1 portie = 100 g