Thaise Rode viscurry met lente-uitjes en Seroendeng

De lekkerste Thaise rode viscurry met lente-uitjes en Seroendeng maak je vanaf nu zelf met Conimex Kruidenpasta Rode Curry en Conimex Seroendeng. De curry is een mix van de heerlijke Conimex Curry met vleugje rode pepers en visfilet. Serveer het met de pandanrijst. Deze spicy rode curry mag niet ontbreken bij een barbecue en rijsttafel.

1 stem

15 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.

Snijd ondertussen de worteltjes in de lengte in vieren en kook ze 5 min. in een laag kokend water. Snijd de lente-uitjes in ringen. Snijd de vis in stukken.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de stukken vis 2 min. Voeg de worteltjes, de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en de kokosmelk toe en laat de curry 5 min. pruttelen.

Houd een handje van de donkergroene lente-uienringetjes apart en schep de rest door de curry. Nog 1 min. verwarmen.

Verdeel de rijst over 4 kommen, schep de curry erop en strooi de rest van de lente-uitjes en de Conimex Seroendeng erover.

Serveertip

Geef bij de thaise Rode viscurry met lente-uitjes en Seroendeng lekker krokante Conimex Kroepoek Naturel er bij.

Variaties

Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.