Ingrediënten
ongegroepeerd
- 300 g kipfilet
- 400 g verse peultjes
- 2 uien
- 300 g rijst
- 400 ml kokosmelk light
- 1 el Conimex Wokolie
- 200 g Conimex Rode Curry Paste
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de ui in halve ringen en halveer de peultjes. Snij de kipfilet in blokjes.
-
Kook de rijst gaar.
-
Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui en peultjes toe en bak 3 min. kort mee. Zet het vuur laag, voeg de kokosmelk en currypasta toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het gerecht 1-2 min. zachtjes doorkoken.
-
Serveer de curry met de rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.