Thaise noedelsalade met runderreepjes en limoen

Heerlijke Thaise noedelsalade met in Conimex Wok Olie gebakken runderreepjes, doperwtjes, ui en tomaat. De Conimex Woksaus Specials Thaise Oester Soja en het limoensap geven een bijzonder lekkere smaak en frisheid. Lekker met Conimex Kroepoek naturel.

19 stemmen

25 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de wok noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze af met koud water tot ze koud zijn en laat ze uitlekken.

Pel ondertussen de uien en snijd ze in reepjes. Halveer de tomaten, Schep de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Rasp de schil van 1 limoen. Halveer deze en pers hem uit. Snijd de andere limoen in partjes.

Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wok olie toe en roerbak de runderreepjes met de rode ui 3 min. Voeg de doperwtjes toe en wok nog 3 min. Schep de geraspte limoenschil erdoor.

Voeg 8-10 el woksaus toe en wok nog 1 min. Neem vervolgens de wok van het vuur. Schep de wok noedels en de reepjes tomaat door het gerecht en voeg naar smaak limoensap toe. Geef de partjes limoen er apart bij.

Serveertip

Zet lekker knapperige Conimex Kroepoek naturel op tafel om bij de Thaise noedelsalade met runderreepjes en limoen te serveren.

Variaties

Het is ook heel lekker om wat verse bieslook en 3 el Conimex seroendeng over de noedelsalade te strooien. Het gerecht kan ook warm geserveerd worden.