Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g gekookte kikkererwten
- 400 g sugar snaps
- 2 uien
- 3 kleine zoete aardappels
- 400 ml kokosmelk light
- 1 el Conimex Wokolie
- 200 g Conimex Massaman Curry Paste
- 1 handje pinda's
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de ui in halve ringen, halveer de sugarsnaps. Schil de zoete aardappels en snij ze in blokjes.
-
Kook de rijst en aardappelen totdat ze gaar zijn.
-
Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de ui en sugarsnaps 3 min. Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk, currypasta, kikkererwten en zoete aardappelblokjes toe.
-
Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 1-2 min. zachtjes doorkoken.
-
Verdeel de curry over de borden en maak het gerecht af door er een handje pinda's overheen te strooien.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers