Ingrediënten
ongegroepeerd
- 300 g kipfilet
- 400 g sugar snaps
- 2 uien
- 3 kleine aardappelen
- 200 g rijst
- 400 ml kokosmelk light
- 1 el Conimex Wokolie
- 200 g Massaman Curry Paste
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de ui in halve ringen, halveer de sugarsnaps. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Snij de kipfilet in blokjes.
-
Kook de rijst en aardappelen totdat ze gaar zijn.
-
Verhit 2 el Wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui en sugarsnaps toe en bak deze 3 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de kokosmelk, currypasta en aardappelblokjes toe. Breng het geheel al roerend aan de koek. Laat de curry 1-2 min. zachtjes doorkoken.
-
Serveer de curry met de rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.