Ingrediënten
- 2 rode pepers
- 1 spitskool
- 100 g rode kool
- 200 g wortel julienne
- 1 stengel citroengras
- 1 limoen
- 3 eetlepels azijn
- 5 eetlepels Conimex Sweet Chilisaus
- 1 theelepel Conimex vissaus
- 5 takjes koriander
- 1 zak Conimex Kroepoek Cassave 75 g
Bereidingswijze
-
Snijd voor de salade de rode pepers in ringetjes en de spitskool en de rode kool in ragdunne reepjes (julienne). Schep de kool met de wortel en de rode peper door elkaar.
-
Snijd voor de dressing het onderste gedeelte van het citroengras fijn en hak het nog fijner. Pers de limoen uit. Roer het sap met het citroengras, 3 eetlepels azijn, 5 eetlepels sweet chili saus en 1 theelepel vissaus door elkaar.
-
Schep de dressing door het koolmengsel. Snijd de korianderblaadjes grof en strooi ze over de salade. Serveer er lekker wat Conimex Cassave Kroepoek bij.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.