Ingrediënten
- 200 g kipfilet
- 150 g sperziebonen
- 1 ui
- 1 kleine rode peper
- 150 g rijst
- 200 ml kokosmelk
- 1 pakje Conimex Thaise Groene Curry Paste
- 1 el Conimex Wokolie
Bereidingswijze
-
Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen. Snij de rode peper in kleine stukjes. Snij de kipfilet in blokjes.
-
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
-
Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
-
Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, rode peper, currypasta, kokosmelk en 50 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 2-3 min. zachtjes doorkoken. Serveer de curry met de gekookte rijst.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.