Thaise dip

Thaise dip

De lekkerste Thaise dip maak je eenvoudig zelf met Conimex Sweet Chilisaus in slechts 2 minuten tijd. Erg lekker bij een kipkluifjes of kipschnitzel.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 2 dl Conimex Sweet Chilisaus
  • 3 el dikke yoghurt
  • 0.5 tl limoensap
  • 2 tl sesamolie
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 106
    • Eiwitten 0.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 20.2g
    • Koolhydraten excl. vezels 20.0g
    • Suikers 14.5g
    • Vezels 0.2g
    • Vetten 2.7g
    • Verzadigde vetten 0.6g
    • Onverzadigde vetten 2.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 1.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.9g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 1mg
    • Natrium 784mg
    • Zout 1.96g
    • Calcium 1%
    • Ijzer <1%
    • Potassium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng de Conimex Sweet Chilisaus met de yoghurt, het limoensap en de sesamolie tot een gladde saus.