Teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en selderij

Deze teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en selderij staat zeer snel op tafel. Extra lekker en gezond door de magere rundvleesreepjes en Conimex Woksaus Teriyaki Honing. In slechts 20 minuten tijd staat dit heerlijke rijst-gerecht voor 4 personen al op tafel.

1 stem

10 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes. Maak de selderij schoon en snijd in kleine stukjes. Was en bewaar het groen.

Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de wortel 3 minuten. Roerbak dan de bleekselderij en de rundvleesreepjes 3 minuten mee. Meng er 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki Honing doorheen en bak nog een minuut.

Schep de teriyaki rundvleesreepjes en de rijst in 4 diepe kommen of op borden. Bestrooi de rijst met het achtergehouden selderijgroen.

Serveertip

Lekker bij de teriyaki rundvleesreepjes met knapperige wortel en selderij is Conimex Atjar Taugé.

Variaties

Vervang de wortel door gebroken sperzieboontjes. Ook lekker met Conimex Wok Noedels in plaats van rijst.