Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 zak Conimex Wok Noedels
- 250 gram gerookte kipfilet
- 0.5 rode peper
- 2 uien
- 3 eetlepels Conimex Wok Olie
- 500 gram verse spinazie
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki
- 1 zak Conimex Kroepoek groot naturel
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de noedels koud zijn en laten uitlekken.
-
Snijd de kip in stukjes. Hak ondertussen de peper fijn. Pel en snipper de uien.
-
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje olie toe en wok de peper met de ui en de gerookte kip 3 min. Voeg de spinazie in 4 porties toe en wok telkens tot de spinazie is geslonken voordat je de volgende portie toevoegt. Schep de noedels erdoor en roerbak tot ze goed warm zijn. Roer de Conimex woksaus Teriyaki Honing erdoor. Goed doorwarmen. Verkruimel er een plak kroepoek over en schep erdoor.
-
Verdeel de teriyaki kip en noedels over 4 borden of grote kommen en geef de rest van de knapperige kroepoek erbij.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.