Teriyaki Honing noedels met quorn en paksoi

Lekker recept teriyaki noedels met in Conimex Wok Olie gebakken wortelen, paksoi en quorn. Door de quorn is dit een compleet vegetarisch gerecht. De Conimex Woksaus Teriyaki Honing maakt dit gerecht heerlijk zoet.

4 stemmen

25 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.

Maak ondertussen de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd de paksoi in repen. Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.

Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels Conimex Wok Olie toe en roerbak de Quorn met de plakjes wortel 4 min. Voeg de paksoi toe en wok nog 3 min.

Voeg 8-10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels door het gerecht en warm goed door. Schep de geroosterde amandelen erdoor.

Serveertip

Zet Conimex seroendeng en gebakken uitjes op tafel om zelf naar smaak aan de teriyaki Honing noedels met quorn en paksoi toe te voegen.

Variaties

Strooi vlak voor het eten wat lekker knapperige Conimex Kroepoek Cassave over het gerecht. Voor een niet vegetarische variant kan de Quorn worden vervangen door kleine stukjes kipfilet.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 735,0 kcal
Proteïnes 29,7 g
Suikers 199,9 g
Vezels 10,3 g
Vetten: 32,9 g
- Verzadigde vetten 7,6 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 14,8 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 1.549,8 mg

* 1 portie = 100 g