Teriyaki Honing noedels met quorn en paksoi

Teriyaki Honing noedels met quorn en paksoi

Lekker recept teriyaki noedels met in Conimex Wok Olie gebakken wortelen, paksoi en quorn. Door de quorn is dit een compleet vegetarisch gerecht. De Conimex Woksaus Teriyaki Honing maakt dit gerecht heerlijk zoet.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 zak Conimex Wok Noedels
  • 500 g bospenen (1 zak)
  • 1 paksoi
  • 25 gram geschaafde amandelen
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 350 g (2 pakjes a 175g) Quorn vegetarische vleeswaren
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 735
    • Eiwitten 29.7g
    • Koolhydraten incl. vezels 82.3g
    • Koolhydraten excl. vezels 72.0g
    • Suikers 199.9g
    • Vezels 10.3g
    • Vetten 32.9g
    • Verzadigde vetten 7.6g
    • Onverzadigde vetten 23.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 5.8g
    • Meervoudig onverzadigd vet 9.1g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 1550mg
    • Zout 3.87g
    • Calcium 14%
    • Ijzer 13%
    • Potassium 27%
    • Vitamine C 15%
    • Vitamine A 372%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.

  2. Maak ondertussen de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd de paksoi in repen. Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels Conimex Wok Olie toe en roerbak de Quorn met de plakjes wortel 4 min. Voeg de paksoi toe en wok nog 3 min.

  4. Voeg 8-10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels door het gerecht en warm goed door. Schep de geroosterde amandelen erdoor.