Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika

Verrukkelijke wraps met een Aziatisch tintje met in wok olie gebakken kip, prei, gele paprika en in reepjes gesneden wortelen. De Conimex Sweet & Sour woksaus geeft dit gerecht een heerlijke smaak en de seroendeng zorgt voor een lekkere bite.

32 stemmen

25 min
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de kip in reepjes. Snijd de paprika, wortel in repen en de prei in halve ringen.

Laat een wok goed heet worden, voeg een eetlepel wok olie toe en wok de kip 3 minuten. Voeg de paprika toe en wok 2 minuten mee. Schep de prei erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de wortelreepjes en ongeveer 8 eetlepels sweet & sour woksaus erdoor en wok nog een minuut.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de seroendeng door het kipmengsel. Verdeel de wraps over de borden en vul ze met het kipmengsel. Vouw ze dicht en serveer direct.

Serveertip

Serveer voor nog meer smaak schaaltjes met kroepoek naturel en Atjar Taugé bij de Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika.

Variaties

Vervang de prei voor chinese kool en je hebt een heerlijk chinees gerecht.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 522,0 kcal
Proteïnes 29,1 g
Suikers 21,9 g
Vezels 4,9 g
Vetten: 17,2 g
- Verzadigde vetten 4,7 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 20,2 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 61,3 mg
Sodium 1.272,0 mg

* 1 portie = 100 g