Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika

Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika

Verrukkelijke wraps met een Aziatisch tintje met in wok olie gebakken kip, prei, gele paprika en in reepjes gesneden wortelen. De Conimex Sweet & Sour woksaus geeft dit gerecht een heerlijke smaak en de seroendeng zorgt voor een lekkere bite.

Servings

4

Prep

25 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 350 gram kipfilet
  • 1 gele paprika
  • 200 gram wortelen
  • 1 grote prei
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 8 eetlepels Conimex Woksaus Sweet and Sour
  • 3 eetlepels Conimex Seroendeng
  • 1 pak naturel wraps
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 522
    • Eiwitten 29.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 65.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 60.5g
    • Suikers 21.9g
    • Vezels 4.9g
    • Vetten 17.2g
    • Verzadigde vetten 4.7g
    • Onverzadigde vetten 11.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 3.5g
    • Meervoudig onverzadigd vet 2.2g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 61mg
    • Natrium 1272mg
    • Zout 3.18g
    • Calcium 16%
    • Ijzer 20%
    • Potassium 19%
    • Vitamine C 98%
    • Vitamine A 1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de kip in reepjes. Snijd de paprika, wortel in repen en de prei in halve ringen.

  2. Laat een wok goed heet worden, voeg een eetlepel wok olie toe en wok de kip 3 minuten. Voeg de paprika toe en wok 2 minuten mee. Schep de prei erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de wortelreepjes en ongeveer 8 eetlepels sweet & sour woksaus erdoor en wok nog een minuut.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de seroendeng door het kipmengsel. Verdeel de wraps over de borden en vul ze met het kipmengsel. Vouw ze dicht en serveer direct.