Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 zakje Conimex Wok Noedels
- 5 el Conimex Woksaus Sweet & Sour
- 1 broccoli
- 1 paprika
- 3 eieren
- 4 el Conimex Wokolie
- 4 el ketjap manis
- 4 el Conimex Seroendeng
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de paprika in blokjes en de broccoli in roosjes. Kook de broccoliroosjes ca. 5 minuten voor.
-
Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar. Snij de omelet in reepjes en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.
-
Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de voorgekookte broccoli en de paprika kort. Voeg de 5 el Conimex woksaus sweet & sour en de woknoedels toe en meng het geheel goed door elkaar. Warm het geheel goed door.
-
Bak de gemarineerde eierreepjes nog even kort in de pan en serveer ze bij de Conimex sweet & sour woknoedels. Bestrooi de noedels met Conimex Seroendeng.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.