Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g snijbonen
- 4 tomaten
- 250 g Conimex Wok Noedels
- 2 el Conimex Wok Olie
- 500 g rundergehakt
- 10 el Conimex Woksaus Sweet and Sour
- 2 el Conimex Gebakken uitjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de snijbonen schuin in ruitjes en de tomaten in stukjes. Kook de snijbonen 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
-
Kook ondertussen de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
-
Verhit een wok, voeg 2 el wok Conimex Wok Olie toe en roerbak het gehakt 4 min. Voeg de snijbonen toe en wok 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en roerbak nog 2 min. Meng de Conimex Woksaus Sweet & Sour met noedels erdoor en warm goed door.
-
Verdeel de Sweet & Sour Woknoedels met gehakt en snijboonruitjes over 4 borden of diepe kommen. Strooi de Conimex Gebakken uitjes erover.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers