Sweet & Sour woknoedels met gehakt en snijboonruitjes

Sweet & Sour woknoedels met gehakt en snijboonruitjes

Recept noedels wokken met rundergehakt, boontjes, tomaten en Conimex Wok Noedels en Conimex Woksaus Sweet & Sour. Complete Aziatische maaltijd uit de oosterse keuken met zoetzure woksaus.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Mild

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 g snijbonen
  • 4 tomaten
  • 250 g Conimex Wok Noedels
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g rundergehakt
  • 10 el Conimex Woksaus Sweet and Sour
  • 2 el Conimex Gebakken uitjes
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 730
    • Eiwitten 32.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 73.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 66.9g
    • Suikers 23.9g
    • Vezels 6.6g
    • Vetten 35.8g
    • Verzadigde vetten 14.1g
    • Onverzadigde vetten 19.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 9.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.7g
    • Transvet 0.6g
    • Cholesterol 66mg
    • Natrium 1115mg
    • Zout 2.79g
    • Calcium 6%
    • Ijzer 18%
    • Potassium 25%
    • Vitamine C 52%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de snijbonen schuin in ruitjes en de tomaten in stukjes. Kook de snijbonen 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.

  2. Kook ondertussen de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  3. Verhit een wok, voeg 2 el wok Conimex Wok Olie toe en roerbak het gehakt 4 min. Voeg de snijbonen toe en wok 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en roerbak nog 2 min. Meng de Conimex Woksaus Sweet & Sour met noedels erdoor en warm goed door.

  4. Verdeel de Sweet & Sour Woknoedels met gehakt en snijboonruitjes over 4 borden of diepe kommen. Strooi de Conimex Gebakken uitjes erover.