Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g snijbonen
- 4 tomaten
- 250 g Conimex Wok Noedels
- 2 el Conimex Wok Olie
- 500 g rundergehakt
- 10 el Conimex Woksaus Sweet and Sour
- 2 el Conimex Gebakken uitjes
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de snijbonen schuin in ruitjes en de tomaten in stukjes. Kook de snijbonen 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
-
Kook ondertussen de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
-
Verhit een wok, voeg 2 el wok Conimex Wok Olie toe en roerbak het gehakt 4 min. Voeg de snijbonen toe en wok 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en roerbak nog 2 min. Meng de Conimex Woksaus Sweet & Sour met noedels erdoor en warm goed door.
-
Verdeel de Sweet & Sour Woknoedels met gehakt en snijboonruitjes over 4 borden of diepe kommen. Strooi de Conimex Gebakken uitjes erover.
Ontdek al onze producten:
Indonesië; wat een inspiratie! Op de markt zie je verse Lomboks (chilipepers) verpletterd worden onder de ‘ulek’; de stamper waar Sambal Oelek zijn naam aan dankt. Sambal Oelek is de klassieker onder de sambals en geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar is ook lekker in soepen, sauzen en marinades. Koel en donker bewaren.
Indonesië; wat een inspiratie! Op de lokale markten kiezen de Indonesiërs uit verschillende soorten verse sambals. Uitgestald in grote bakken, in porties verkocht. Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige, milde smaak door de toevoeging van ui en knoflook. Gemaakt van vers gemalen lomboks (chilipepers), volgens authentiek recept. Deze sambal geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten maar is ook lekker in sauzen, vleesgerechten en in jus. Koel en donker bewaren.
Zoete dikke ketjap is gemaakt met natuurlijke ingredienten.
Waar kun je Ketjap niet voor gebruiken? Als de fles niet op tafel staat, wordt ie gemist hier. De Indonesische zoute smaakmaker doet het heel goed in Nasi, Bami en Saté. Maar veel mensen geven er een verrassende touch mee aan soepen, marinades en sauzen.
Koel en donker bewaren.