Sweet & sour volkoren noedels met kip, broccoli en seroendeng

Sweet & sour volkoren noedels met kip, broccoli en seroendeng

Waan je even in Azië en probeer eens dit heerlijke wokgerecht met volkoren noedels, kip en broccoli! De Sweet & Sour Woksaus voegt een lekker zoete smaak toe aan het gerecht.

Servings

2

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 300 g broccoli
  • 200 g kipfilet
  • 1 rode ui
  • 3 el Conimex Wokolie
  • 3 el Conimex Seroendeng
  • 5 el Conimex Woksaus Sweet & Sour 175ml
  • 250 g Volkoren Noodles
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 913
    • Eiwitten 46.3g
    • Koolhydraten incl. vezels 33.9g
    • Koolhydraten excl. vezels 108.8g
    • Suikers 23.9g
    • Vezels 14.7g
    • Vetten 29.1g
    • Verzadigde vetten 8.6g
    • Onverzadigde vetten 19.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.5g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.8g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 70mg
    • Natrium 843mg
    • Zout 2.11g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 7%
    • Potassium 18%
    • Vitamine C 78%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de broccoli in roosjes en kook ze 2 minuten in ruim kokend water. Snij de kipfilet in reepjes en de rode ui in halve ringen.

  2. Kook de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex Wokolie en wok de ui met de afgegoten broccoli 3 minuten op hoog vuur. Voeg de kip toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de volkoren noodles erdoor.

  4. Roer de 5 el Conimex woksaus sweet and sour door de noedels. Verwarm alles goed door.

  5. Verdeel de noedels over 2 borden of grote kommen en strooi de seroendeng erover.