Ingrediënten
- 300 g broccoli
- 200 g kipfilet
- 1 rode ui
- 3 el Conimex Wokolie
- 5 el Conimex Woksaus Sweet & Sour 175ml
- 250 g Volkoren Noodles
- 4 el Conimex Seroendeng Bestrooi met een handje pinda's
Bereidingswijze
-
Snij de broccoli in roosjes en kook ze 2 minuten in ruim kokend water. Snij de kipfilet in reepjes en de rode ui in halve ringen.
-
Kook de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit 2 el Conimex Wokolie en wok de ui met de afgegoten broccoli 3 minuten op hoog vuur. Voeg de kip toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de volkoren noodles erdoor.
-
Roer de 5 el Conimex woksaus sweet and sour door de noedels. Verwarm alles goed door.
-
Verdeel de noedels over 2 borden of grote kommen en bestrooi met een handje pinda's.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.