Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 pak Conimex Wok Noedels
- 350 gram kipfilet zonder vel en botten
- 2 rode uien
- 1 rode paprika
- 1 eetlepels Conimex Wok Olie
- 200 gram peultjes
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Sweet and Sour
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze goed uitlekken.
-
Snijd de kip in stukjes. Pel de ui en snijd in grove stukken, snijd de paprika in reepjes. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de kipfilet 3 minuten. Voeg vervolgens de rode ui, paprika en de peultjes toe en wok het geheel nog 4 minuten. Voeg 8-10 eetlepels woksaus sweet & sour toe en wok nog 1 minuut.
-
Schep de woknoedels erdoor en warm alles goed door.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers