Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 zak Conimex Wok Noedels
- 500 gram groene asperges
- 1 bosje lente-uitjes
- 2 eetlepels Conimex Wok Olie
- 300 gram kipreepjes
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Sweet Chili 175ml
- 75 gram Conimex Kroepoek Cassave
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
-
Snijd ondertussen 2 cm van de (wat stugge) onderkant van de asperges. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de asperges schuin in dikke plakjes (houd de topjes heel).
-
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de kipreepjes 4 min. Voeg de asperges toe en roerbak nog 5 min.
-
Voeg 8-10 el Conimex Woksaus Sweet Chili toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels en de lente-uiringetjes door het gerecht en warm goed door.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers