Soja-koriandernoedels met tofu en paksoi

Een noedels recept als deze met tofu en paksoi heeft de heerlijke smaak van soja en koriander. De Conimex woksaus en de gembersiroop geven dit zalige gerecht een fijne zachte smaak.

5 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex wok noedels met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek ze na 1 minuut koken met 2 vorken uit elkaar. Giet de noedels af in een vergiet, spoel ze met koud water afspoelen en laat ze goed uitlekken.

Was en snijd ondertussen de paksoi in brede repen.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Rooster hierin de geschaafde amandelen al roerende snel licht bruin. Direct op een bord schuiven en laten afkoelen.

Zet de wok weer op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een eetlepel Conimex wok olie toe en wok de tofu wokreepjes 3 minuten. Wok vervolgens de paksoi 5 minuten mee. Voeg 6 eetlepels Conimex woksaus specials chinese soja sesam en 3 eetlepels Conimex gembersiroop toe en wok nog 1 minuut.

Voeg de noedels en de helft van de amandelen en koriander toe en wok nog 1 minuut. Schep de noedels in diepe borden of kommen en bestrooi met de rest van de amandelen en koriander.

Serveertip

Zet bij deze soja-koriandernoedels met tofu en paksoi de Conimex Kroepoek Cassave, Japanse sojasaus en Atjar op tafel.

Variaties

Vervang de wokreepjes door gekruide vleesreepjes.